Vés al contingut
Pintura corporal a les llars d'infants de Sabadell

La calor de l’estiu ens ha permès practicar una activitat engrescadora amb alumnes i famílies les llars d'infants de  Sabadell, en concret la de Can Puiggener, que gestionem des de la cooperativa. Es tracta del Body Painting, que ens va fer gaudir d’una bona estona.

Es tracta d’un taller que compartien pares i fills, germans i cosins a l’escola. S’havia de dur roba vella, tovallola i moltes ganes de passar-ho bé.

Al migdia les mestres van preparar a l’exterior del pati tou de 2-3 anys, uns papers blancs d’embalar al terra i un seguit de pots que a l’arribada de les famílies, s’omplirien de pintura de diferents colors.

Totes les famílies junt amb les mestres van sortir al pati per explicar i donar inici a l’activitat. Al principi els més atrevits, van començar a  descalçar-se i a asseure’s al terra. Tímidament s’anaven pintant els uns als altres, fins que van acabar protagonitzant una guerra de pintura, on les mestres també s’hi van veure involucrades.

Finalment, es va habilitar una zona perquè tothom pogués remullar-se i/o treure la pintura.

En general, una participació de vint famílies que van mostrar-se del tot participatius i integrats en la sessió. Una sessió que l’equip educatiu valora de manera molt positiva, ja que és una gran oportunitat, tant per experimentar amb els més xics de la casa, com per establir lligams amb la resta d’integrants.

 

MÉS ARTICLES