Vés al contingut

Can Colomé, el nou espai de Gedi, va acollir una multitudinària calçotada amb persones sòcies, treballadores, familiars i amics de la cooperativa. Va ser una jornada intensa, divertida i de compartir, sobre tot de compartir. Una bona oportunitat per a relacionar-nos entre totes les persones dels diferents serveis de forma distesa, més enllà del dia a dia, sempre intens, de la nostra feina.

Al matí diversos tallers van permetre conèixer l'acció educativa que es porta en diferents serveis de Gedi, les fórmules per cooperativitzar la nostra vida que proposava l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central o bé conèixer la Situació del MENAS a Catalunya a través dels diferents centres d'acollida que gestionem des de la Cooperativa. Tot això mentre els més menuts gaudien d'un espai habilitat expressament per a ells o mentre es feien passejades en poni i rutes a cavall per la Finca de Can Colomé.

Malgrat el plugim de la tarda per a molts la festa va continuar amb un escenari obert on la música i els riures no hi van faltar pas.