Vés al contingut
23/01/2020

El mes de gener, els companys del Servei de Mediació Ciutadana de Mataró, gestionat per GEDI, l’Oliver Postigo i la Lídia Nadal, han estat convidats, de nou, al Programa el Mirador de Mataró Audiovisual en motiu del Dia Europeu de la Mediació, el 21 de gener.

El programa s’ha fet ressò del guardó que aquest equip de professionals ha rebut recentment de mans de la Consellera de Justícia de la Generalitat, Ester Capella, el Premi ADR 2019 a la millor iniciativa en mediació i ADR impulsada per l’Administració local de Catalunya, pel projecte La mediació reparadora: Accions reparadores amb joves a Mataró. Mesures alternatives a la sanció econòmica per a joves infractores de l’ordenança de civisme. És aquest un model d’intervenció basat en els principis de la mediació reparadora i al que, des del 2013, s’hi ha acollit vora sent joves de la ciutat.  

Així mateix, l’entrevista, ha representat una nova ocasió per al Servei d’explicar als veïns de Mataró l’existència d’un recurs a la ciutat que en l’exercici 2019, ha intervingut en un total de 619 casos i ha atès a més de 1.800 usuaris amb un alt grau de satisfacció. La bona resposta de la ciutadania i dels professionals col·laboradors es tradueix en l’augment any rere any dels casos que arriben al servei, fet que ens encoratja a seguir en la nostra tasca diària.

Podeu escoltar i veure aquesta entrevista a http://mataroaudiovisual.alacarta.cat/el-mirador/capitol/el_mirador_23012020_1579770015897 (a partir de 47m 30s)

MÉS ARTICLES