Vés al contingut
Gedi Media narra un simulacre d'accident amb múltiples víctimes

Una topada frontal entre dos vehícles en un carrer cèntric de Manresa amb deu ocupants. Una víctima mortal i diversos ferits molt greus. Diverses detencions. La de la conductora d’un dels vehicles que conduia sota efectes de l’alcohol i substàncies psicotròpiques. A més al vehicle hi havia armes robades en una seu militar de Sevilla i una important quantitat de cocaina. Un dels ferits va haver de ser traslladat amb helicòpter i es van produir diverses detencions de persones que, aprofitant el caos, van substreure bosses i telèfons mòbils.

Tota aquesta situació forma part d’un simulacre de múltiples víctimes que es va realitzar a Manresa i que va posar en alerta a tots els cosos de seguretat i urgències mèdiques, que la única informació que teníen és que es produiria un accident amb múltiples víctimes.

Narrar el simulacre, un repte.

El simulacre professional va poder ser obert al públic en commemoració dels 150 anys de la Policia Local de Manresa. I Gedi Media va ser el responsable de narrar en directe i anar explicant a tots els espectadors el que allà esdevenia. La narració era un repte molt complicat que, a l’igual que els equips mèdics i de seguretat, vam acabar superant amb bona nota.

MÉS ARTICLES