Vés al contingut
Miss Fun ensenya anglès als més menuts

I per què no fer anglès a l'escola bressol? La pregunta va sorgir en una de les reunions del Consell Escolar del CEIF Can Puiggener de Sabadell. La Gemma Oca, representant del sector de pares i mares, ens va fer aquesta pregunta i va obrir un debat molt interessant a les nostres reunions d'equip. Després de cercar informació al respecte i parlar molt sobre aquest tema, varem arribar a una conclusió comuna:

“Aprendre una nova llengua quan som petits és beneficiós quan aquesta se'ns presenta en un context natural, en el qual sentim que en formem part. Cal que aquest aprenentatge sigui interessant i motivador, construint coneixements a patir del que l'infant sap.” 

Vinculat a aquest fet hem volgut donar resposta a aquesta demanda, adaptant a la nostra programació un projecte de llengua anglesa adient a l'edat i al moment evolutiu dels nostres infants. Malgrat som conscients de les diferències entre els grups d'1-2 i 2-3 anys, les activitats que plantegem en la nostra seqüència didàctica són dissenyades per poder gaudir tots junts, afavorint d'aquesta manera les relacions inter i intrapersonals.

Així és com ha arribat a l'escola la “Miss Fun”, una noia anglesa molt divertida, que amb les seves cançons i la seva alegria ens fa saltar, ballar i prendre contacte amb la nova llengua. L'activitat es duu a terme dos divendres al mes. Per a poder saber com son les seves visites i conèixer a la “Miss Fun” us remetem al blog de la nostra escola, on veureu fotos i vídeos d'una de les trobades.