Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Articles de el blog de mengembages

Lloc web de publicació: el blog de mengembages
Autor/a: carlesjodar
Font de l'article: https://mengembages.coop/blog/festa-del-tomaquet-2019/

Una altra al sac! Acabem la 3a Festa del tomàquet contentes que cada any es faci una mica més de forat a la ciutat, que més gent en parli i vulgui participar-hi. Nosaltres ens ho passem pipa, ajudant al sopar del tomàquet, al costat de meravellosos professionals, acompanyant el producte convidat (aquest any ha sigut el formatge) enmig de tantes parades de productors i productores del Bages, o repartint tomàquets a tort i a dret als restaurants i parades del Mercat que hi han participat.

Lloc web de publicació: el blog de mengembages
Autor/a: carlesjodar
Font de l'article: https://mengembages.coop/blog/llentia-vermella-de-fruits-del-seca/

Estem molt contentes de presentar-vos les llenties vermelles de Fruits del secà. El Joan i la Fàtima fa temps que hi treballen i aquest any n’han aconseguit força producció. No és un cultiu gaire habitual a la zona.

Com ens expliquen els amics de Boníssim,

Lloc web de publicació: el blog de mengembages
Autor/a: carlesjodar
Font de l'article: https://mengembages.coop/blog/cataleg-de-piscolabis-i-xeflis/

Ja us podem presentar el nostre catàleg de Piscolabis i Xeflis, el càtering de mengemBages. Estem contentes de fer-vos arribar aquesta proposta per als vostres esmorzars, dinars, berenars, pausa-cafè… Us ho podem dur a casa o un bon esmorzar amb fruita de temporada a la feina.

Cuinem amb productes de temporada i de casa, fem servir vaixella compostable i us oferim els productes de mengemBages a punt de menjar!

Qualsevol proposta que tingueu, ens truqueu i parlem.

Salut i bons aliments!

Lloc web de publicació: el blog de mengembages
Autor/a: carlesjodar
Font de l'article: https://mengembages.coop/blog/infusions-ecologiques-sambucus/

 

Estem contentes de presentar-vos les infusions d’herbes ecològiques de Sambucus! Els companys de Sambucus van néixer l’any 2011 a Osona. I són una cooperativa de treball i empresa d’inserció, sense ànim de lucre. Treballen per donar oportunitats professionals a persones amb dificultats sociolaborals, a través d’activitat productiva en els àmbits agrari i gastronòmic i de programes que combinen treball, formació i acompanyament.