Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Reconeixements CoopCat

divendres, 9 juny 2017 - 12:00pm a 2:00pm
Entrega de premis a cooperatives

Els Reconeixements CoopCat 2017 són una iniciativa de la Confederació de Cooperatives de Catalunya que volen premiar la feina que fan les cooperatives de diferents branques i àmbits territorials. Específicament, els guardons valoren l'aportació de les cooperatives a l'hora de traslladar els valors cooperatius a la vida diària, així com la seva trajectòria cooperativa, el compromís amb el territori, l’ocupació de qualitat, l’emprenedoria, la intercooperació i la internacionalització dels seus projectes.

Es tracta de la primera edició dels Reconeixements CoopCat que, per estrenar-se, comptaran amb la presència de l’Hble. Sr. Oriol Junqueras, vicepresident de la Generalitat, l’Hble. Sra. Dolors Bassa, consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, el Sr. Josep Ginesta, secretari de Treball, Afers Socials i Famílies, i els presidents de les federacions de cooperatives de Catalunya.

Les cooperatives federades interessades a assistir el proper divendres 9 de juny a l’entrega dels Reconeixements CoopCat a l’Expo Hotel Barcelona (c/ Mallorca, 1-23) poden inscriure’s en aquest enllaç.

 

Àmbit Federació
Any 2017

Autor: 
Olga Ruiz