Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Santa Coloma s’afegeix al Municipi Cooperatiu

06 octubre 2017
L’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet formalitza aquest divendres la seva adhesió al programa Municipi Cooperatiu, la iniciativa impulsada per la Federació de Cooperatives de Treball per fomentar el cooperativisme al territori.

Amb l’adhesió de Santa Coloma, ja són 23 els consistoris compromesos amb la promoció del cooperativisme, així com l’Agència de Desenvolupament del Berguedà que incorpora 37 municipis.

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i el president de la Federació, Perfecto Alonso, han signat aquest divendres 6 d’octubre l’adhesió al programa, que serà desenvolupat per Grameimpuls.

El programa Municipi Cooperatiu té com a objectiu principal difondre i sensibilitzar al voltant del cooperativisme de treball. El programa està impulsat per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, que acompanya els ajuntaments amb suport pel desenvolupament d’activitats específiques de difusió i sensibilització, així com donar a conèixer les oportunitats que ofereix el sector. 

Temàtiques Municipi Cooperatiu
Any 2017

Autor: 
Olga Ruiz