Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Arrenca el programa de Mesures Actives d'Inserció per a persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania (MAIS 2020-2021) a 13 municipis

Arrenca el programa de Mesures Actives d'Inserció per a persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania (MAIS 2020-2021) a 13 municipis
GEDI gestionarà novament el Programa de Mesures Actives d'Inserció per a persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania (MAIS 2020-2021)  finançat pel Fons Social Europeu a través del Departament de Treball, Afers socials i Famílies.
 
La cooperativa dinamitzarà el programa a 13 municipis (Badalona, Calella, Granollers, Lleida, Manlleu, Manresa, Montcada, Reus, Sabadell, Sant Andreu de la Barca, Sant Celoni, Sant Vicenç de Castellet i Terrassa), en col·laboració amb els respectius Ajuntaments.
El programa contempla l'atenció continuada a 420 persones durant 9 mesos.  Es realitza un acompanyament individualitzat, formació grupal per a millorar l'ocupabilitat i pràctiques en empreses.

Com sempre, esperem que la nostra feina resulti útil a les persones que hi participaran. Per a gestionar aquest projecte s´ha contractat un equip de 24 professionals (orientadors/es i prospectors/es laborals)

En varis dels territoris on GEDI gestionarà el programa, la col·laboració de la Fundació Catalunya-La Pedrera ha sigut imprescindible ja que ha cedit els equipaments a Manresa, Badalona, Terrassa, Lleida, Sabadell i Reus.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.