Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

El plaer de repartir #cireresgedi, un dels millors dies de l’any

Per a Gedi, una de les millors setmanes de l’any, és sense cap mena de dubte, el moment de repartir cireres, un fet que fem anualment entre els nostres amics i que s’ha convertit en tota una tradició.

Sí, enguany hem tornat a repartir una tona de cireres entre amics, clients, proveidors, treballadors, socis...

Gedi, ja fa tres dècades, va iniciar la seva història a Sant Climent de Llobregat, una localitat coneguda per la seva qualitat en la producció de cireres. Gedi sempre ha tingut el compromís de l’arrelament a la terra, de no deixar enrere els seus origens, de tenir clar qui som i què volem ser, és a dir, els valors són intactes, encara que el volum de treballadors i facturació ja no sigui el mateix que aleshores. Som Cooperativistes.

Dia màgic

Repartir les cireres és màgic. Les cares de les persones que les reben sempre, invariablement, es transformen i acaben dibuixant un ampli somriure a qui les rep. Sempre són benvingudes, proporcionen un moment de plaer i, per sobre de tot, s’han de compartir. I aquesta és la gran metàfora que volem també transmetre: compartir allò que tenim, gaudir del propi gaudi i del qui tenim al costat.

Un any més hem repartit les #cireresgedi, i com sempre ha estat un plaer.

Pots veure la narració del poema d'enguany al següent enllaç:  Poema cireres Gedi 2021.Pren si us plau una cirera, que la força ens acompanyi. - YouTube

També pots veure al canal, el vídeo Per que Gedi regala cireres a la seva gent:  Per què Gedi regala cireres a la seva gent? - YouTube

 

Ah, i si no ho has fet encara, pots tuitar amb el hastag #cireresgedi i si ens menciones @gedi_sccl o penja-ho al nostre facebook www.facebook.com/gedi.coop.

Gràcies.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.