Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Gedi arrenca el programa de Mesures Actives d'Inserció per a persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania (MAIS 2021-2022) a 11 municipis

Arrenca el programa de Mesures Actives d'Inserció per a persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania (MAIS 2020-2021) a 11 municipis
GEDI gestionarà novament el Programa de Mesures Actives d'Inserció per a persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania (MAIS 2021-2022)  finançat pel Fons Social Europeu a través del Departament d'Empresa i Treball.
 
La cooperativa, dinamitzarà el programa a 11 municipis (Badalona, Calella, Granollers, Hospitalet, Barcelona, Manresa, Montcada, Sabadell, Sant Andreu de la Barca, Sant Celoni, Sant Vicenç de Castellet), en col·laboració amb els respectius Ajuntaments.
El programa contempla l'atenció continuada a 330 persones durant 10 mesos.  Es realitza un acompanyament individualitzat, formació grupal per a millorar l'ocupabilitat i pràctiques en empreses.

Com sempre, esperem que la nostra feina resulti útil a les persones que hi participaran. Per a gestionar aquest projecte s´ha contractat un equip de 22 professionals (orientadors/es i prospectors/es laborals)

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.