Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

L'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya central organitza cursos online amb eines per crear projectes cooperatius

Ateneu Cooperatiu de la Catalunya central organitza cursos online sobre Eines per crear projectes cooperatius

L'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central organitza un curs gratuït online sobre Eines per crear el nostre projecte cooperatiu. La formació es farà els dies 16, 17, 20 i 21 d'abril entre les 11 del matí i la 1 del migdia. El curs va dirigit a aquelles persones que es plantegen iniciar un projecte cooperatiu, o que en formen part i volen conèixer en més profunditat el model. Les quatre sessions són independents i us podeu inscriure a les que us interessin més o a totes. Si bé el curs és gratuït, cal inscripció prèvia a aquí.

 

A la primera sessió, el dijous 16 d'abril, es donarà resposta a si la cooperativa és el model per a un projecte concret que es vulgui emprendre. S'hi explicaran els principis cooperatius i les característiques i tipus de cooperatives.

 
A la segona, el divendres 17 d'abril, s'explicarà com funciona una cooperativa, com es regulen, el règim societari, econòmic, fiscal i laboral, l'organització interna. Un aspecte que en ocasions sembla més complex del que en realitat és. Durant el curs es facilitaran eines per entendre el model cooperatiu.

El dilluns 20 d'abril, en la tercera sessió del curs, es tractarà sobre la gestió col·lectiva, el treball en equip i com la gestió emocional, dels conflictes, la comunicació i el feedback són importants per al bon funcionament de la cooperativa.

 
Finalment el dimarts 21 s'explicaran tres experiències cooperatives de diferents àmbits i amb diferent trajectòria: Som Energia, cooperativa de consum d'energia verda que va néixer a Girona fa 10 anys i actualment dóna serveis a nivell estatal. Tigre de paper , editorial cooperativa nascuda fa 9 anys a Manresa i La Rita Mola, cooperativa de treball de suport escolar que ha nascut el darrer any a l'Anoia.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.