Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Del camp a la taula: Hem trobat la fórmula Dll x Dx / Dx x Dv

Demana Dilluns i et servim Dimecres o demana Dimecres i et servim Divendres.


És una fórmula que fa molt temps que apliquem i sabem perfectament que funciona. És una fórmula que només es pot aplicar amb molta feina i amb molta complicitat amb les persones productores. És la millor fórmula per portar l’aliment acabat de collir o elaborar fins a la teva nevera. La millor fórmula per garantir la proximitat, la temporada i la màxima qualitat. I per promoure el producte de casa nostra.

Demana allò que vols el dilluns. Nosaltres iniciarem el contacte personalitzat amb les persones productores per a que cullin o elaborin i ens ho portin al magatzem. Et preparem la cistella i dimecres ho pots passar a recollir o bé pots triar la tarifa de portar a domicili amb camalics.catDemana allò que vols el dilluns. Nosaltres iniciarem el contacte personalitzat amb les persones productores per a que cullin o elaborin i ens ho portin al magatzem. Et preparem la cistella i dimecres ho pots passar a recollir o bé pots triar la tarifa de portar a domicili amb camalics.cat

Per whastapp 684 413 423 o a www.mengembages.coop

Des de fa un temps estem contactant cada vegada més amb les nostres clientes a través del whatsapp 684 413 423. És a través d’aquesta eina que moltes persones rebeu setmanalment una proposta setmanal de fruita i verdura, sempre de temporada i coneixent perfectament l’origen.

Autor: 
carlesjodar