Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

A mengemBages ens formem en cervesa artesana i el seu món. Assessora’t!

Cervesa artesana del Bages

Una cervesa Ale? Una Lager? Artesana? és forta? és suau? és amarga? Com sé si m’agradarà, si jo estic acostumat a prendre la mateixa de sempre?

Són moltes preguntes a l’entorn de la cervesa artesana, que cada cop agafa més embranzida. Moltes petites empreses productores de la comarca elaboren la seva cervesa i mengemBages és una plataforma per poder ajudar a la seva distribució.

I a mengemBages ens hem volgut formar i assessorar per ajudar-vos a donar resposta a moltes de les vostres preguntes o bé informar-vos d’on podeu trobar la informació hem buscat la fórmula d’intentar respondre-les.

La Sandra Prenyanosa ens ho explica

Davant dels molts dubtes del clients vam contactar amb la Sandra Prenyanosa. Molts la coneixereu de la Taverna dels Predicadors, a Manresa. Un local on prendre una cervesa es converteix en un art. Actualment la Sandra també treballa com a comercial de la cervesa Guineu. Però, sobre tot, treballa per donar a conèixer aquest món apassionant de la cervesa artesana.

Gràcies a la Sandra vam fer tastos on ens va explicar les característiques de les cerveses que podeu trobar a mengemBages i ens va ajudar a entendre què n’ofereix cadascuna de les nostres referències per poder assessorar amb garanties als nostres clients.

I en això estem. Si aquest Nadal, o quan sigui, voleu que la cervesa artesana també estigui present a la vostra taula o als vostres aperitius podeu buscar l’assessorament a mengemBages o bé a la Taverna dels predicadors. 

Conèixer ajuda a gaudir allò que es tasta i per això a mengemBages tenim tantes històries a explicar com referències trobareu a la nostra botiga i web.

Les cerveses que podeu trobar a la web

Una llista que ens els propers dies s’anirà actualitzant a mesura que ens les serveixin. Estigueu atents al twitter i instagram de @mengembages per conèixer les novetats.

Blackblock La Pirata

Súria La Pirata

Guineu Ipa Amarillo

ViaKrucis La Pirata

Nadala La Pirata

Guineu esgarrapats

Cervesa d’arròs Theresa

Brot, d’Artium

 

 

 

Autor: 
carlesjodar