Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

A mengemBages fem 7 anys i només podem dir gràcies!

Fa set anys, la paraula crisi era inevitable en qualsevol conversa i comprar per internet qualsevol cosa que no fos un viatge semblava utopia.

Fa set anys la cooperativa Frescoop, de la mà de la seva gran avaladora, la cooperativa Gedi, també patia els estralls de la dificultat econòmica que vivia el país.

Fa set anys molt poca gent parlava de producte de proximitat i vam descobrir que les persones productores de la comarca tenien en la distribució la seva principal preocupació

Fa set anys vam decidir apostar fort pel producte de proximitat, per agrupar persones consumidores, productores i treballadores. Pel desenvolupament de l’economia local, la de petita escala, la nostra, la de la gent amiga, la de la gent com nosaltres, la de la gent que cada dia saludem quan sortim al carrer….

Fa set anys vam decidir crear mengemBages

Fa set anys vam coincidir amb la gent de Mbici i vam començar a compartir local amb ells, allà al carrer del Bruc de Manresa.

Fa set anys que us donem GRÀCIES, per creure en el nostre projecte i per ajudar-nos a fer realitat el que semblava una utopia.

Fa set anys que seguim creient en les petites realitats col·lectives i seguim convençudes en el camí que vam començar i que ara, fins i tot, disposa d’una central de compres, i que comença a creure en la possibilitat de la creació d’un supermercat cooperatiu i que seguim sumant més il·lusió i energia.

 

I tot, gràcies a tu, que ens fas confiança, la peça clau per poder dir: Fa set anys.

Autor: 
carlesjodar