Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Cafè de la Federació: Omnicanalitat per augmentar les vendes

divendres, 12 abril 2019 - 11:00am a 1:00pm
Cafè de la Federació a la Seu d'Urgell per conèixer una nova forma d'augmentar les vendes: l’estratègia omnicanalitat.

En el marc de la col.laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i els Ateneus Cooperatius al conjunt del territori, proposem un Cafè de la Federació a la Seu d'Urgell dedicat a conèixer l'estratègia Omnicanalitat, una eina que pot ajudar a augmentar les vendes.

Amb la col.laboració de l'Ateneu Cooperatiu Alt Pirineu i Aran, la sessió Omnicanalitat que presenta Ester Hidalgo, d'EADA, es farà el proper 12 d'abril. 

En aquesta sessió es definirà de foma clara el concepte amb la voluntat que formi part de les diferents estratègies de venda de les cooperatives. L'Omnicanalitat persegueix la construcció d'experiències que destaquen el valor de cada marca i producte amb l’objectiu que els clients s’hi mantinguin connectats, més enllà del canal pel qual hi arribin.


INSCRIPCIONS

Estratègia d'Omnicanalitat

12 d'abril de 2019, de 11.00h a 13.00h

CETAP. Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu
Plaça de les Monges. Edifici de les Monges 3a planta. 
La Seu d'Urgell

La col.laboració amb els Ateneus Cooperatius portarà 10 sessions del Cafè de la Federació al territori.S'han programat sessions a Mataró, Reus, La Seu d'Urgell, Manresa, Tàrrega, Vilafranca del Penedès, Sarrià de Ter, Tortosa, Sant Feliu de Llobregat i Sabadell. Les trobareu a l'agenda!

Àmbit Café de la Federació
Temàtiques Federació
Any 2019
Comarca Barcelonès

Autor: 
Olga Ruiz