Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Cafè de la Federació: Omnicanalitat per augmentar les vendes

divendres, 5 abril 2019 - 11:00am a 1:00pm
Cafè de la Federació a Reus per conèixer una nova forma per augmentar les vendes: l’estratègia omnicanalitat.

En el marc de la col.laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i els Ateneus Cooperatius al conjunt del territori, proposem un Cafè de la Federació a Reus dedicat a conèixer l'estratègia Omnicanalitat, com una eina que pot ajudar a augmentar les vendes.

El Cafè de la Federació sobre Omnicanalitat tindrà lloc a Reus el dia 5 d'abril, a la seu de l'Ateneu CoopCamp i comptarà amb la col.laboració d'Ester Hidalgo, d'EADA,

En aquesta sessió es definirà de foma clara el concepte d'Omnicanalitat amb la voluntat que formi part de les diferents estratègies de venda de les cooperatives. L'Omnicanalitat persegueix la construcció d'experiències que destaquen el valor de cada marca i producte amb l’objectiu que els clients s’hi mantinguin connectats, més enllà del canal pel qual hi arribin.


INSCRIPCIONS

Estratègia d'Omnicanalitat

5 d'abril de 2019, de 11.00h a 13.00h

Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell. 
Barri Gaudí, Carrer Terol 1
Reus

La col.laboració amb els Ateneus Cooperatius portarà 10 sessions del Cafè de la Federació al territori.S'han programat sessions a Mataró, Reus, La Seu d'Urgell, Manresa, Tàrrega, Vilafranca del Penedès, Sarrià de Ter, Tortosa, Sant Feliu de Llobregat i Sabadell. Les trobareu a l'agenda!

Àmbit Café de la Federació
Temàtiques Federació
Any 2019
Comarca Barcelonès

Autor: 
Olga Ruiz