Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Cafè de la Federació: Omnicanalitat per augmentar les vendes

divendres, 14 juny 2019 - 11:00am a 1:00pm
Sessió a Sant Feliu per conèixer una nova forma d'augmentar les vendes: l’estratègia Omnicanalitat.

En el marc de la col.laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i els Ateneus Cooperatius al conjunt del territori, proposem un Cafè de la Federació a Sabadell dedicat a conèixer l'estratègia Omnicanalitat, una eina que pot ajudar a augmentar les vendes.

Amb la col.laboració de l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, la sessió Omnicanalitat que presenta Ester Hidalgo, d'EADA, es farà el proper 14 de juny a Sant Feliu de Llobregat. 

En aquesta sessió es definirà de foma clara el concepte, amb la voluntat que formi part de les diferents estratègies de venda de les cooperatives. L'Omnicanalitat persegueix la construcció d'experiències que destaquen el valor de cada marca i producte amb l’objectiu que els clients s’hi mantinguin connectats, més enllà del canal pel qual hi arribin.


INSCRIPCIONS

Estratègia d'Omnicanalitat

14 de juny de 2019, de 11.00h a 13.00h

Consell Comarcal del Baix Llobregat  
Parc Torreblanca N340, pk 1249
Sala Junta de Govern
Sant Feliu de Llobregat 

La col.laboració amb els Ateneus Cooperatius portarà 10 sessions del Cafè de la Federació al territori.S'han programat sessions a Mataró, Reus, La Seu d'Urgell, Manresa, Tàrrega, Vilafranca del Penedès, Sarrià de Ter, Tortosa, Sant Feliu de Llobregat i Sabadell. Les trobareu a l'agenda!

Àmbit Café de la Federació
Temàtiques Federació
Any 2019
Comarca Barcelonès

Autor: 
Olga Ruiz