Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

La transformació digital de les empreses

25 gener 2018
L'expert en transformació digital, Genís Roca, ens acompanya al Cafè de la Federació donant-nos les claus per entendre els canvis de tendències en els models de negoci i les oportunitats que hi van associades.

L'espai Cafè de la Federació que cada mes proposa un tema de debat i aprenentatge a les cooperatives federades ha comptat aquest mes de gener amb un convidat excepcional, l'expert en transformació digital Genís Roca, president i soci fundador de Roca Salvatella. 

Roca ha compartit la seva visió dels canvis socials i tecnològics que estem vivint actualment per tal d'establir espais d'oportunitat per a les empreses. L'expert ha donat claus per interpretar els canvis que hem viscut i els que vindran per tal d'entendre els nous models de negoci i futurs competidors.

 

Video resum i sessió completa disponible per a cooperatives federades

Properament compartirem amb les cooperatives federades el video resum de la sessió amb Genís Roca, així com una l'enllaç per veure el video de la sessió completa, disponible durant un període precís per a cooperatives federades.  

 

El Cafè de la federació és un espai d'intercanvi i aprenentatge que cada mes proposa un tema a les cooperatives federades. 

Podeu veure els adrrers video-resums de les sessions del Cafè de la Federació de 2017 al nostre canal Youtube. 

 

 

 

Temàtiques Comunicació
Any 2018

Autor: 
Olga Ruiz