Vés al contingut
Gedi coopera al Marroc

Aquest més de novembre la cooperativa Gedi Gestio i Disseny ha participat en l'esdeveniment del COP22 realitzant una intervenció sobre l’emprenedoria cooperativa verda.

Al costat de Women in Europe for a commun future (WECF) es va realitzar una exposició sobre el rol que poden aportar les cooperatives de servei, especialment aquelles de les energies renovables, en les línies de desenvolupament socioeconòmic i en el respecte al medi ambient.

Gedi ha il·lustrat la seva intervenció en presència de diversos òrgans de la institució internacional i també en presència d'importants representants de la societat civil, a nivell mundial.

En concret Gedi va mostrar el seu paper determinant en la creació de les primeres cooperatives d’energies renovables al Marroc a través de la cooperació catalana i juntament amb el soci català Azimut360 i que està deixant una petjada positiva com una gran iniciativa pilot d’interès comú.

Gedi va incitar a la creació de més aliances público privades i a la creació de projectes que promouen el cooperativisme energètic, donant protagonisme a la dona, especialment en els àmbits rurals. Cosa que va interessar als governs africans i també a les ONG internacionals.