Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Borsa de treball

Monitor socialització Espai Social Terrassa

Monitor amb experiència en activitats de socialització (arterapia, musicoterapia, o d'altres...) en l'àmbit de persones afectades de demència. 

Funcions:

· Coordinació amb gestor de casos, coordinador del centre, fisioterapeuta, voluntaris i pràcticums). Reunions d’equip interprofessionals.

· Disseny i posterior intervenció d’activitats de socialització (Arteteràpia, Musicoteràpia, ambientació de l’espai, tallers diversos en funció de la formació complementària que tingui el candidat, ....).

 · Dinamització i participació  en reunions de famílies o d’altres activitats especials.

Perfil usuari atès: Persones grans amb dependència Lleu o moderada derivada de malalties neurodegeneratives (principalment DTA, o demències en fases inicials).

Tipus de Contractació: 9’75 hores en horari de matins, amb possibilitat d'ampliació en funció del creixement del grup de participants.

Zona de treball: Espai Social Terrassa ( c/ Antoni Maura nº2, baixos) telèfon: 93 523 60 31

Horari: Dilluns, dimarts i dimecres de 10 a 13 hores + 45 minuts setmanals de gestió.

Salari segons conveni de lleure educatiu

 

Educadors/es Socials per a suplències d'estiu al CRAE Sant Fost de Campsentelles

Busquem educadors/es socials o estudiants de l'últim curs per cobrir suplències d'estiu al CRAE Sant Fost.

El CRAE està adreçat a 10 nois adolescents de 12 a 18 anys.

S'ofereix cobrir diferents torns matí, tarda, nits i caps de setmana i festius

Es preferible que els candidats disposin de carnet de conduir.

AGENTS CÍVICS PER L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Busquem  agents cívics per incorporar-se a la borsa de suplents i/o vacants del Servei d'Agents Cívics de L'Hospitalet de Llobregat.

Funcions: educació cívica en medi obert.

Horari: 25h setmanals, en horari de tarda-nit; 5 hores diàries, 5 dies a la setmana (dies rotatius setmanalment de dilluns a diumenge).

Salari brut mensual: 1.116€

Títulació : titulada universitària de grau mitjà o superior en qualsevol especialitat dels àmbits de les ciències socials.

Experiència mínima de 6 mesos en altres projectes similars. Es valorarà que els candidats resideixin en poblacions properes a L'Hospitalet de Llobregat.

Envieu el CV a empresarial@gedi.org amb la referència; Agent Cívic.

EDUCADORS/ES SOCIALS PER COBRIR SUPLÈNCIES A CENTRES D'ACOLLIDA

A la cooperativa GEDI gestionem diferents centres d'acollida situats a Montcada i Reixac, Dosrius, Santa Margarida de Montbui i Viladecans.

Aquests centres estan adreçats a menors de 12 a 18 anys, principalment MENAS, procedents del Marroc i amb forces dificultats socials.

Necessitem cobrir diferents suplències per vacances de l'equip educatiu.

Busquem educadors i educadores socials que tinguin experiència en centres similars i que tinguin disponibilitat i adaptabilitat a diferents horaris.

Que disposin de carnet de conduir i de vehicle propi per arribar als centres.

TERAPEUTA FAMILIAR PER SERVEI DE TRACTAMENT ESPECIALITZAT DE SUPORT A LES FAMÍLIES DE DGAIA (ALTA RIBAGORÇA)

Requisits:

- Experiència en Teràpia Familiar

- Es valorarà formació en Teràpia Familiar Sistèmica

- Imprescindible domicili a la comarca de l'Alta Ribagorça

 

 

 

 

Sol·licitud de feina

Pots enviar-nos el teu currículum vitae des d'aquest mateix formulari. 

Els fitxers han de ser de menys de 2 MB.
Tipus de fitxers permesos: pdf doc docx odt.
En compliment del disposat a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999, de 13 de Desembre, l'informem que la informació que ens facilita quedarà recollida en un fitxer, el responsable del qual és Gedi, sccl amb la finalitat d'avaluar la seva candidatura en cas que en un futur sorgeixi alguna vacant que s'ajusti a les seves característiques. En relació amb les dades de caràcter personal especialment protegides (dades de salut), vostè accepta de forma expressa que Gedi, sccl pugui recaptar-les i tractar-les. Vostè té dret a accedir a la informació, rectificar-la o a oposar-se al seu tractament i, si escau, cancel·lar-la, posant-se en contacte amb nosaltres en la següent adreça: C/Llull 27-39, 2n 9a. 08005 Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a: empresarial@gedi.org L'informem que passat un període de tres mesos des de la recepció de les dades, tret que s'hagi produït anteriorment expressa declaració de cancel·lació per la seva banda, procedirem d'ofici i de forma automàtica a cancel·lar les seves dades del fitxer en qüestió. Gedi, sccl l'informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les seves dades de caràcter personal i eviten la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos que estan exposats, ja provinguin de l'acció humana o del mitjà físic o natural. Tot això de conformitat amb el previst en la normativa vigent en matèria de protecció de dades, en concret, amb la relació de les mesures de seguretat de fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.