Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Borsa de treball

FISIOTERAPEUTA ESPAI SOCIAL FIGUERES

Funcions: Dinamització de sessions grupals d'estimulació física adaptada a perfil de gent gran (Programa REMS espaiSocial de Figueres)

Horari: Dilluns, dimecres i divendres de 12 a 13h. gestió d'11'50h a 12h

Incorporació: 27/09/2017

Sou: Salari com a autònom 18€/hora / Salari amb contracte laboral segons conveni Activitats sanitàries (179€ bruts)

Titulació: Fisioterapeuta

Rquisits: Col·legiat amb perfil de dinamitzador de sessions grupals de gent gran amb patologies neurodegeneratives (Alzheimer, Ictus, Parkinson...)

Preferentment formació en intervenció grupal paradigma Atenció centrada en la persona

NECESSITEM UN EDUCADOR SOCIAL PER C.A. STA MARGARIDA DE MONTBUI

Al Centre d'Acollida Mas Amigó situat a Sta. Margarida de Montbui necessitem incorporar un educador social en horari de tardes de dilluns a divendres.

Al centre atenem a menors de 12 a 18 anys

Es imprecindible disposar de vehicle propi.

Incorporació immediata

 

Educadors/es Reus Primària (2) i Secundària (2)

Programa Acompanyament Educatiu Primària i Secundària (Reus)

Perfil: educadors/es socials, psicòlegs, psicopedagogs...

Horaris: de dilluns a dijous + hores gestió flexibles coordinació escoles i IES

Hores de contractació: 14h i 10h setmanals

Sou brut mensual: 434,50€/10h i 608,30€/14h

Conveni lleure, contracte obra i servei (fins el 29 de juny 2018)

Inici contractació: Aprox 18 setembre

Funcions: Acompanyament educatiu i suport als deures, dinàmiques de grup, educació emocional, coordinació família, escoles/IES altres agents, etc

Sol·licitud de feina

Pots enviar-nos el teu currículum vitae des d'aquest mateix formulari. 

Els fitxers han de ser de menys de 2 MB.
Tipus de fitxers permesos: pdf doc docx odt.
En compliment del disposat a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999, de 13 de Desembre, l'informem que la informació que ens facilita quedarà recollida en un fitxer, el responsable del qual és Gedi, sccl amb la finalitat d'avaluar la seva candidatura en cas que en un futur sorgeixi alguna vacant que s'ajusti a les seves característiques. En relació amb les dades de caràcter personal especialment protegides (dades de salut), vostè accepta de forma expressa que Gedi, sccl pugui recaptar-les i tractar-les. Vostè té dret a accedir a la informació, rectificar-la o a oposar-se al seu tractament i, si escau, cancel·lar-la, posant-se en contacte amb nosaltres en la següent adreça: C/Llull 27-39, 2n 9a. 08005 Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a: empresarial@gedi.org L'informem que passat un període de tres mesos des de la recepció de les dades, tret que s'hagi produït anteriorment expressa declaració de cancel·lació per la seva banda, procedirem d'ofici i de forma automàtica a cancel·lar les seves dades del fitxer en qüestió. Gedi, sccl l'informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les seves dades de caràcter personal i eviten la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos que estan exposats, ja provinguin de l'acció humana o del mitjà físic o natural. Tot això de conformitat amb el previst en la normativa vigent en matèria de protecció de dades, en concret, amb la relació de les mesures de seguretat de fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.