Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Borsa de treball

Desenvolupador Sharepoint

Necessitem incorporar un/a programador/a amb experiència professional en Visual Studio .Net orientat a Sharepoint Online, per a desenvolupament de llocs i aplicacions personalitzades en aquesta plataforma.

La seva activitat principal serà desenvolupar llocs, portals web i intranets personalitzats a les necessitats de cada projecte, i ampliar la seva funcionalitat per mitjà de la creació i integració de programari.

Coneixements desitjables:

- Treballar amb objectes de SharePoint mitjançant programació.

- Desenvolupament de llocs de SharePoint utilitzant SharePoint Designer.

- Desenvolupar solucions de SharePoint usant Visual Studio .NET.

- Empaquetar i implementar solucions de SharePoint.

- Desenvolupar elements de Web estàndard, connectats i visuals.

- Crear i manipular llocs de SharePoint.

- Crear i manipular llistes de SharePoint.

- Recuperar, agregar, actualitzar i eliminar dades de llista de SharePoint.

- Crear receptors d'esdeveniment de solucions de SharePoint.

- Elaborar llistes i tipus de contingut extern mitjançant l'ús de SharePoint Designer.

- Desenvolupar solucions de Business Connectivity Services utilitzant Microsoft Visual Studio .NET.

- Crear fluxos de treball de SharePoint utilitzant SharePoint Designer i Microsoft Visual Studio .NET.

Requisits mínims:

Precisem incorporar un perfil de programador amb experiència professional d'almenys 1 any amb .Net, així com experiència amb Sharepoint Online.

S'ofereix:

- Participació en projecte innovador i orientat a serveis socials.

- Incorporació a empresa cooperativa, amb alt nivell de gestió participativa i democràtica.

Salari: a convenir

Jornada laboral: parcial

Correu electrònic per a recepció d’ofertes: actua@actua.coop

 

AGENTS CÍVICS PER L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Busquem  agents cívics per incorporar-se a la borsa de suplents i/o vacants del Servei d'Agents Cívics de L'Hospitalet de Llobregat.

Funcions: educació cívica en medi obert.

Horari: 25h setmanals, en horari de tarda-nit; 5 hores diàries, 5 dies a la setmana (dies rotatius setmanalment de dilluns a diumenge).

Salari brut mensual: 1.116€

Títulació : titulada universitària de grau mitjà o superior en qualsevol especialitat dels àmbits de les ciències socials.

Experiència mínima de 6 mesos en altres projectes similars. Es valorarà que els candidats resideixin en poblacions properes a L'Hospitalet de Llobregat.

Envieu el CV a empresarial@gedi.org amb la referència; Agent Cívic.

SUPLENCIA PER TALLER D'ESTAMPACIO AL CREI CASTANYERS

Necessitem cobrir una suplència quinzenal al Taller d'Estampació de samarretes que gestionem al CREI Castanyers de Palau de Plegamans i Solità. Condicions: La suplència és del 16 al 30 d'abril i oferim una jornada de 12'5h setmanals. Horari: de dilluns a dijous de 16:30 a 18:00 i divendres de 15 a 16:30h Salari brut per aquest període de suplència és de 308€. El taller el realitzem amb els joves del CREI. Els/les candidats/es han de tenir experiència en la realització d'estampació de samarretes i treball amb joves. Els/les interessades poden enviar CV a: empresarial@gedi.org amb la referència: Castanyers estampació

TERAPEUTES FAMILIARS PER SERVEI DE TRACTAMENT ESPECIALITZAT DE SUPORT A LES FAMÍLIES DE DGAIA (ALTA RIBAGORÇA)

Requisits:

- Experiència en Teràpia Familiar

- Es valorarà formació en Teràpia Familiar Sistèmica

Zones d'intervenció per comarques.

 

 

 

Sol·licitud de feina

Pots enviar-nos el teu currículum vitae des d'aquest mateix formulari. 

Els fitxers han de ser de menys de 2 MB.
Tipus de fitxers permesos: pdf doc docx odt.
En compliment del disposat a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999, de 13 de Desembre, l'informem que la informació que ens facilita quedarà recollida en un fitxer, el responsable del qual és Gedi, sccl amb la finalitat d'avaluar la seva candidatura en cas que en un futur sorgeixi alguna vacant que s'ajusti a les seves característiques. En relació amb les dades de caràcter personal especialment protegides (dades de salut), vostè accepta de forma expressa que Gedi, sccl pugui recaptar-les i tractar-les. Vostè té dret a accedir a la informació, rectificar-la o a oposar-se al seu tractament i, si escau, cancel·lar-la, posant-se en contacte amb nosaltres en la següent adreça: C/Llull 27-39, 2n 9a. 08005 Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a: empresarial@gedi.org L'informem que passat un període de tres mesos des de la recepció de les dades, tret que s'hagi produït anteriorment expressa declaració de cancel·lació per la seva banda, procedirem d'ofici i de forma automàtica a cancel·lar les seves dades del fitxer en qüestió. Gedi, sccl l'informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les seves dades de caràcter personal i eviten la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos que estan exposats, ja provinguin de l'acció humana o del mitjà físic o natural. Tot això de conformitat amb el previst en la normativa vigent en matèria de protecció de dades, en concret, amb la relació de les mesures de seguretat de fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.