Borsa de treball

Psicòleg/a gestor de casos per a Espai Social Figueres

TASQUES DEL LLOC DE TREBALL

-Planifica, coordina, duu a terme i fa el seguiment de totes les accions necessàries per desenvolupar el programa a l’EspaiSocial d’on és gestor.

-Coordina l’equip multidisciplinar del programa a cada EspaiSocial, és el referent d’Atenció Centrada en la Persona, i vetlla per l’acompliment dels objectius que marca el Programa a través del seu referent de la Fundació.

-Recull les preferències dels participants, la seva història de vida i en base a elles consensua un itinerari amb el propi participant.

- Acompanya i ajuda a persones que requereixen de suport especialitzat degut al seu procés de deteriorament cognitiu, i al seu entorn. Aquest acompanyament els dóna la possibilitat de mantenir-se actives tot desenvolupant estratègies d’adaptació a la seva realitat i integrant el seu projecte vital. I així mateix, els assessora sobre recursos complementaris que existeixen a l’Espai i al seu entorn (per exemple, servei de telealarma, etc.).

Els facilita la continuïtat de la pertinença a la comunitat.

-Atenció famílies: valoracions cognitives i psicosocials, dissenys de Pla de treball individual, intervenció directa dinamitzant grups fent sessions d'estimulació cognitiva. Coordinació amb coordinador del centre, fisioterapeuta i voluntaris i pràcticums). Supervisió d'activitats de socialització realitzades per voluntaris. Formació a estudiants Pràcticums i Voluntàris.Informes de seguiment de cada pacient, devolució a les famílies. Dinamització de grups d'Ajuda Terapèutica.... 

FORMACIÓ REQUERIDA:

-Psicòleg/a col·legiat amb experiència en amb gent gran.

JORNADA SETMANAL

3 matins de Dilluns a Divendres  3h d'estimulació cognitiva grupal (de 10h a 13h) + 2h d'estimulació cognitiva  (Dimarts de 16'30 a 18'45)  + 6 h de gestió dins de l'horari de 9h a 10h i de 12 a 13h en tres dies.    

Disponibilitat d'ampliació de jornada i domicili proper al lloc de treball.

Vacant de caràctes estable amb possibilitat d'ampliació de jornada

EXPERIÈNCIA

En dinamització grupal de gent gran i coordinació amb equip interdisciplinar. Amb coneixements clínics i de neuropsicologia, de l’àmbit social, l’envelliment, i dinamització i tècniques grupals. Molt valorable que tingui formació en teories humanistes i teràpies sistèmiques, i experiència en projectes emmarcats en l’ACP.

Imprescindible capacitat de gestió d'equips, vocació àmbit gent gran, experiència en demències. Molt valorable proximitat geogràfica.  

 

EDUCADORS/ES SOCIALS PER A CENTRE D'ACOLLIDA ZONA ANOIA

TITULACIÓ:  Educadors Socials titulats, per a centre d'acollida adreçat a adolescents de 12 a 18 anys.

ZONA: Anoia

HORARI: Cal cobrir torns de  tarda, nit i caps de setmana.

SOU: El sou és segons conveni  Acció Social

NECESSITATS: Vehicle Propi

MONITOR/A SOCIALITZACIÓ PROGRAMA REMS ESPAISOCIAL MANRESA

Busquem monitor per activitat socialització en el marc del programa REMS de l'EspaiSocial Manresa.

Horari: dilluns i dimecres de 10 a 11h (+ 2 hores de gestió mensuals)

Condicions: conveni Lleure, categoria monitor, 77'39€ bruts/mes

Educadors Socials per a CRAE Llar Campsentelles

Busquem educadors per a torns de tarda.

Horari 15.30h - 22.30h més una reunió divendres de 13.30h a 15.30h

Titulació: Educadors Socials

Sou: Segons Conveni Acció Social

Categoria: Educadors Cicle continuat

Requisits: experiència en centres residencials. Feina a Sant Fost de Campsentelles. CRAE Sant Fost

 

TERAPEUTES FAMILIARS PER SERVEI DE TRACTAMENT ESPECIALITZAT DE SUPORT A LES FAMÍLIES DE DGAIA A LLEIDA

Requisits:

- Experiència en Teràpia Familiar

- Es valorarà formació en Teràpia Familiar Sistèmica

Zones d'intervenció:

Comarques del Nord de Lleida: Vall d'Aran, Alta Ribagorça, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Alt Urgell, Solsonès

 

 

Director/a per a Escola Bressol (Sabadell)

Lloc de treball: Centre d’Educació Infantil i Familiar Andreu Castells, Via Alexandra, 60, Sabadell.

Incorporació curs 2017/2018

Perfil:

-          Estudis: Diplomatura Mestre especialista en Educació Infantil o Grau en Educació Infantil.

-          Experiència mínima en la direcció d’una escola bressol de dos cursos complets.

Es valorarà:

-          Domicili a Vallès Occidental, preferentment Sabadell.

-          Experiència en escola bressol municipal.

Funcions: 

Funcions derivades de la gestió del centre en la seva globalitat i funcions docents durant el temps de dedicació a l’aula:  representació del centre en tots els àmbits, lideratge en la gestió del personal, la relació amb les famílies i l’organització de totes les accions emmarcades en els àmbits pedagògic, organitzatiu i de gestió, infraestructural i de seguretat i relacional.

Sol·licitud de feina

Pots enviar-nos el teu currículum vitae des d'aquest mateix formulari. 

Els fitxers han de ser de menys de 2 MB.
Tipus de fitxers permesos: pdf doc docx odt.
En compliment del disposat a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999, de 13 de Desembre, l'informem que la informació que ens facilita quedarà recollida en un fitxer, el responsable del qual és Gedi, sccl amb la finalitat d'avaluar la seva candidatura en cas que en un futur sorgeixi alguna vacant que s'ajusti a les seves característiques. En relació amb les dades de caràcter personal especialment protegides (dades de salut), vostè accepta de forma expressa que Gedi, sccl pugui recaptar-les i tractar-les. Vostè té dret a accedir a la informació, rectificar-la o a oposar-se al seu tractament i, si escau, cancel·lar-la, posant-se en contacte amb nosaltres en la següent adreça: C/Llull 27-39, 2n 9a. 08005 Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a: empresarial@gedi.org L'informem que passat un període de tres mesos des de la recepció de les dades, tret que s'hagi produït anteriorment expressa declaració de cancel·lació per la seva banda, procedirem d'ofici i de forma automàtica a cancel·lar les seves dades del fitxer en qüestió. Gedi, sccl l'informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les seves dades de caràcter personal i eviten la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos que estan exposats, ja provinguin de l'acció humana o del mitjà físic o natural. Tot això de conformitat amb el previst en la normativa vigent en matèria de protecció de dades, en concret, amb la relació de les mesures de seguretat de fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.