Vés al contingut
Carles Jódar fa ràdio a través de Gedi

Gedi inicia una nova aventura i comença a treballar en un nou projecte i un nou sector: el del media i la producció d’events i espectacles

Ràdio i Televisió

Gràcies a aquesta nou projecte Gedi gestionarà les retransmissions esportives i programes televisius de SER Ràdio Manresa i la televisió Canal Taronja Bages, Berguedà i Solsonès.  D’aquesta manera el  nostre company Carles Jódar retransmetrà tots els partits de la lliga ACB Endesa que jugui l’ICL Manresa, i estrena temporada aquest dissabte dia 10 d’octubre a Fuenlabrada amb el partit de primera jornada entre el Montakid Fuenlabrada vs ICL Manresa.

A més cada dilluns, a partir del dia 26 d’octubre s’emetrà el programa de temàtica esportiva Tarjeta Taronja, a través del Canal Taronja TV.

Xarxes socials

El nou projecte de Media també incorpora diferents clients als que es gestiona les xarxes socials a més de les pròpies de GEDI i FRESCOOP.

Events i espectacles

Durant la setmana del 15 al 18 d’octubre, GEDI també s’encarregarà de la regidoria del FiraPasseig, un dels principals actes de la Fira Mediterrània de Manresa, que celebrarà la seva 18à edició.

A més la nostra cooperativa ha format part de la producció de l’espectacle Present 24 hores de l’artista Ada Vilaró, que durant 24 hores interactuarà, sense trencar el seu silenci, amb la gent que circuli pel carrer. En aquesta acció, a més, hi participaran alumnes de la UEC La Clau que també gestiona GEDI.

Això sense oblidar el guionatge i presentació d’esdeveniments com la Nit de l’Esport de Sant Vicenç de Castellet que també ha gestionat en nou projecte de la nostra cooperativa.

MÉS ARTICLES