Vés al contingut
Gedi a Tanger-Tetuan

Gedi, que és membre de la plataforma NORESS, va participar en un seminari internacional sobre l’economia social i solidària que va celebrar-se a Tànger.

Des del Consell regional Tànger Tetuan, va organitzar-se un seminari internacional sobre l'economia social i solidària en el qual van participar molts actors, tant públics com a privats. La jornada es va convertir en un intercanvi molt enriquidor sobre les diferents experiències en el sector en territori català, marroquí, francesa, tunisina i senegalesa.

El seminari va comptar amb tallers participatius d'intercanvi socioeconòmics en diferents línies. Gedi, com a membre en la plataforma NORESS i com a actor de la cooperació catalana, va ser present durant aquesta trobada participant en el taller corresponent a capitalització de les experiències corresponents al suport i a la posada d'una política regional sobre la Economia Social i Solidària, a Tànger- Tetuán- Alhucema.

Visita a Tetuan de la Direcció General de la Generalitat

Per una altra banda, hem rebut la visita de la sotsdirectora general de Direcció General d’Economia Social i Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, Roser Hernandez Gurrera que va visitar l’estand de la cooperativa femenina de la confecció artesanal Nor per al desenvolupament.

Aquesta visita va servir per explicar l’important projecte que consisteix en reforçar les capacitats empresarials, tècniques i de màrqueting de les sòcies treballadores d'aquesta cooperativa en el marc de l'actual projecte finançat per part de l'ajuntament de Barcelona (Barcelona solidària).

 

MÉS ARTICLES