Vés al contingut
assemblea Gedi

Can Colomé dels Escarabats va ser escenari de l'Assemblea extraordinària d'inicis d'any de la cooperativa Gedi. La pluja, extraordinàriament benvinguda, va marcar l'assemblea que es va haver d'adaptar a les condicions climàtiques. Un centenar de persones assistents van recórrer diferrents espais de la casa de Can Colomé on es va estar parlant sobre els diferents àmbits de treball de la cooperativa.

Posteriorment, ja en la part més formal de l'assemblea, es va repassar i aprovar l'estat de comptes de la cooperativa i els reptes de futur que tenim per als propers anys i que es van definir en diferents línies.

Emergència climàtica: El planeta ens diu que hem d'establir un altre marc de relacions per a fer-lo sostenible i perdurable. Hem de ser agents transformadors des de la consciència de l'impacte en l'entorn.

Intercooperació: Aquest és un principi clau del cooperativisme i a Gedi sempre n'hem estat convençuts del seu immens valor per l'aprenentatge i creixement empresarial.

Entorns comunitaris: Generar entorns de treball confortables, serveis que vinculin les persones a viure en societat, postar per l'ajuda mútua com a oportunitat de desenvolupament i de creixement personal des d'allò col.lectiu...... tenim les eines i no podem renunciar a posar-les a disposició.

Benvinguda a la cooperativa: Hem endreçat tota la informació de benvinguda necessària perquè les persones de nova incorporació tinguin una bona acollida a Gedi.

Una paella i una olla de senglar bullit van posar punt i final a un jornada festiva per a la cooperativa i marcada per una pluja benvinguda.

 

MÉS ARTICLES