Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

El Servei de Mediació de Mataró fa pública la Memòria 2014

El passat 27 de febrer l'Ajuntament de Mataró va fer pública la Memòria 2014 del Servei de Mediació Ciutadana. Un any més el nombre de casos atesos pel servei s'ha vist superat en un 10% respecte el resultat de l'any anterior. Dels 680 casos rebuts, 366 pertanyen a la tipologia de casos relatius al manteniment de l'habitatge (lloguer o hipoteques), matèria en la que intervenim des del 2012. A més de les actuacions de mediació amb els ciutadans, el Servei de Mediació Ciutadana treballa en altres àmbits, com ara la mediació reparadora amb joves que han infringit l’Ordenança de Civisme; treball al territori amb un mediador referent a cada zona; el Projecte de Gestió Alternativa de Conflictes (GAC), en l’àmbit educatiu, per tal de sensibilitzar envers la cultura de la mediació i la pau a la comunitat educativa; treballa estretament amb el Projecte de suport a les comunitats de veïns de Rocafonda, El Palau i Cerdanyola; gestió de conflictes en l’àmbit familiar i en els espais públics.

La satisfacció dels usuaris, de nou, molt positiva (91% dels casos) és el millor indicador de la nostra feina i ens encoratja a continuar treballant com un recurs útil i cohesionador per a la ciutat que aposta pel diàleg com a eina de resolució i prevenció de conflictes.

http://www.mataro.cat/web/portal/contingut/noticia/2015/02/11955_memoria_servei_mediacio_2014.html

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.