Vés al contingut
Empresa inserció

Can Colomé dels Escarabats és una empresa d’inserció sociolaboral establerta a Sant Climent de Llobregat i promoguda per GEDI amb l’objectiu de crear llocs de treball en trànsit a la empresa ordinària; especialment per a joves en situació de vulnerabilitat.  

Els joves treballen en el manteniment de la masia i la finca, així com en la recuperació del ruc català, l’elaboració de murs de pedra seca i la neteja i recuperació dels boscos, utilitzant els principis de la permacultura. L’objectiu de Can Colomé és doble. Per una banda, la formació i la inserció laboral dels treballadors de l'empresa d'inserció i per l’altra, apropar la natura, mostrar la història, la sensibilitat, la tradició rural i sensibilitzar ambientalment als visitants. 

Amb el pas del temps, la masia i els seus voltants s’han obert al públic per convertir-se en el Centre d'interpretació de la natura, un espai de contacte amb la natura, ideal per a l’acolliment d’escoles bressol, escoles de primària, secundària i famílies. Les visitants tenen l’oportunitat de connectar amb els animals i prendre consciència de la importància de preservar la tradició de la granja extensiva. 

 

ARTICLES RELACIONATS