Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

El Servei de Mediació de Mataró rep la visita d'alumnes del Masnou

El dijous 5 de febrer el Servei de mediació Ciutadana de Mataró va rebre la visita d’un grup de nois i noies alumnes de l’Institut Maremar del Masnou. Tots ells/es són estudiants de 2n curs del cicle formatiu d’Integració social que s’ofereix en aquest centre i en el marc de l’assignatura de mediació van sol·licitar fer-nos una visita per a conèixer d’aprop la pràctica diària d’un servei de mediació municipal.

L’any 2002, l’ajuntament de Mataró va iniciar un projecte comunitari innovador a Catalunya, la creació d’un servei de mediació ciutadana. Dotze anys més tard, tant usuaris com professionals reconeixen els resultats i la bona feina desenvolupada des d’aquest servei, que ha facilitat l’entesa en molts casos i ha contribuït a la cohesió en els àmbits on actua.

El servei de mediació atén, entre d’altres, casos relatius al manteniment de l’habitatge i treballa en projectes vinculats al territori, atenent  les demandes que provenen dels diferents actors socials i amb l’objectiu d’afavorir el desenvolupament de la comunitat, la corresponsabilitat de la ciutadania en la presa de decisions d’allò que li és propi i la cohesió social.

Així, amb aquest estímul, des del servei de Mediació es continuarà treballant en la cultura del diàleg i per la millora de les condicions de vida de tota la ciutadania.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.