Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

15 anys del servei de mediació ciutadana a Mataró

Servei mediació ciutanada Ajuntament de Mataró

Gedi, Mediació i Mataró és un triumvirat que ens identifica, ens motiva i ens agrada. El Servei de Mediació Ciutadana de l’ajuntament de Mataró, gestionat per Gedi, compleix 15 anys i és per això que toca celebrar-ho. I no pot ser d’una altra forma que celebrar-ho amb tota la ciutadania.

També fa 10 anys de l’Escola Mediadora: un projecte conjunt del Servei de Mediació i les escoles, que ha fet que la Cultura de Pau esdevingui quotidiana en la realitat educativa.

Un dels pilars de la mediació, com a eina de gestió de conflictes, és el reconeixement i quina millor forma per a fer-ho que retornar a la ciutadania, en el marc d’una festa, la bona acollida i la confiança que durant tots aquests anys ens han donat per a resoldre els seus conflictes. Volem reconèixer-la i reconèixer-nos a nosaltres en ella per les passes que hem fet junts cap a una millor convivència.

Un altre concepte unit sempre a la gestió del conflicte és el de transformació: transformació de les persones, de les relacions. Creiem que ara ens toca a nosaltres, com a serei públic en favor de la cohesió i millora de la convivència, transformar-nos. Volem generar un procés de canvi, a través d’un diàleg intern i extern, però sempre compartit, sobre quins nous reptes volem respondre i amb quines eines.

Aquest maig iniciem els actes de celebració amb les següents activitats i us convidem a totes i a tots a participar.

 

VERMUTS AMB HISTÒRIA

Exposició, testimonis, material audiovisual i gràfic per a homenatjar i donar veu als principals protagonistes d’aquests anys: vosaltres. Us hi esperem!

 

Dimarts 30 de maig de 2017-05-12 Lloc: Centre Cívic Espai Gatassa

Carrer Josep Montserrat Cuadrado, 1

Horari: de 10 a 17h

Vermut: de 12 a 14 h

 

Dimecres 31 de maig de 2017-05-12

Lloc: Biblioteca Antoni Comas

Carrer d’Enric Prat de la Riba, 110

Horari: de 10 a 17h

Vermut: de 12 a 14h

 

 

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.