Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Alumnes del SOC visiten el Servei de Mediació de Mataró

El dijous 17 de març el Servei de Mediació Ciutadana de Mataró -gestionat per Gedi- va rebre la visita d’un grup d’alumnes del Curs de Mediació Comunitària que imparteix el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) del Baix Llobregat. Tot  ells/es són persones aturades que han iniciat estudis en la gestió de conflictes amb voluntat, alguns, de redirigir la seva vida professional o, d’altres, incorporar nous recursos a les seves professions d’origen. L’objectiu de la visita era conèixer d’aprop la pràctica diària d’un servei municipal de mediació com el nostre; compartint dubtes, experiències i reflexions amb els professionals mediadors.

La valoració que en van fer tots els assistents va ser molt positiva, de manera que els formadors del curs estan valorant incorporar aquesta visita dintre del currículum del curs.

Així, amb aquest estímul, des del servei de Mediació continuem treballant convençuts de la importància de la nostra tasca diària.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.