Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Aquest novembre, iniciem el programa de Mesures actives d'inserció (Granollers / Sant Vicenç Castellet / Sant Andreu de la Barca)

Gedi gestiona programes d'inserció laboral

Gedi gestionarà novament el Programa de mesures actives d’inserció laboral per a persones destinatàries de la renda garantida ciutadana, i que serà finançat pel Fons Social Europeu a través del departament de Treball, Afers socials i Famílies.

Enguany, Gedi dinamitzarà el programa als municipis de Granollers, Sant Vicenç de Castellet i Sant Andreu de la Barca, en col.laboració amb els respectius Ajuntaments.

El programa contempla l’atenció continuada a 120 persones, durant 14 mesos.  Es realitza un acompanyament individualitzat, formació grupal per a millorar l'ocupabilitat i finalment pràctiques en empreses.

Ara ens toca començar a planificar per iniciar a partir de l'1 desembre les accions proposades.

Com sempre esperem que la nostra feina resulti útil a les persones que hi participaran. Per a gestionar aquest projecte s'està contractant un equip de 6 professionals -  psicòlegs/gues o psicopedagogs/gues , personal administratiu i persona per a realitzar la prospecció d'empreses.

Comentaris

Cognom: 
Arabía González
El teu comentari: 

M'agradaría treballar a la roca Ho necesito no tinc cap ingres

Cognom: 
Bernal soto
El teu comentari: 

Tengo 51 empiezo a cobrar una pequeña ayuda

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.