Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Camàlics, el repartiment sostenible de la comarca del Bages, rep una ajuda de la Diputació de Barcelona

El projecte de repartiment sostenible Camàlics, que fa lliuraments a domicili a peu, en motocicleta elèctrica o bé en furgoneta de gas GLP, ha rebut una ajuda de la Diputació de Barcelona per poder tirar endavant l’activitat econòmica. Camàlics és un projecte d’econòmia social que treballa de la inserció laboral de col·lectius en situació de vulnerabilitat. En aquests moments dóna feina a quatre persones que reparteixen paqueteria i encarrecs de diferents comerços arreu de la comarca del Bages.

Camàlics va néixer durant el confinament.  Les persones repartidores del projecte mengemBages, durant el període de confinament estricte per la Covid-19 van poder copsar situacions de pobresa severa. Això va impulsar a crear una activitat que pogués ajudar a trobar feina a les perones que durant el tancament el projecte mengemBages va ajudar a sostenir gràcies als grups d’ajuda mútua que es van crear a la ciutat.

L’aposta de camàlics ha estat per impulsar un repartiment sostenible, no només a nivell mendiambental, que també, si no a través de llocs de treball dignes per a les persones que fan de repartidores en aquest projecte.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.