Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Cercles comparatius Intermunicipals de Serveis de Mediació

Pati Manning de Barcelona

El dimarts 9 de juny, el Servei de Mediació Ciutadana de Mataró, gestionat per Gedi, va participar, al Pati Manning de Barcelona, en la trobada dels Cercles Comparatius Intermunicipals que organitza la Diputació de Barcelona, amb diferents municipis de la província que disposen de servei de mediació. Els cercles són una eina de gestió i "benchmarking" que es desenvolupa mitjançant reunions anuals entre els responsables municipals dels diferents serveis analitzats. L’objectiu que es persegueix amb aquesta eina és, d’una banda, mesurar, comparar i avaluar resultats, mitjançant uns indicadors comuns i consensuats; formar un grup de treball per intercanviar experiències i impulsant, així, la millora dels serveis.

Des de fa 4 anys el servei de Mataró participa en els Cercles de Comparació Intermunicipals sobre Serveis de Mediació Ciutadana de la província de Barcelona. En aquesta edició, relativa a l’exercici 2014, hi han participat un total de 30 municipis i la presentació dels resultats tindrà lloc el 25 de novembre en el context de la Jornada sobre polítiques locals de mediació comunitària que organitza anualment la Diputació de Barcelona.

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.