Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Comença el curs 2016-2017 a l'Institut Eqüestre

A l’Institut Eqüestre ja us podeu  matricular a part de la formació que oferirem aquest curs acadèmic.

Concretament el curs “Cures i maneig del cavall” i el curs “Ensinistrament i entrenament de poltres”

El primer “ Cures i maneig” va enfocat a aquelles persones què els interessi l’àmbit del treball en l’atenció als cavalls en quant a l’acompanyament en les seves activitats diàries: alimentació, higiene, condicions de salut i manteniment físic i psíquic .  Des d’una perspectiva que prioritzi el seu benestar .

Treballem temes com la importància de mantenir els cavalls en manada o grup, que passin la major part del temps al aire lliure, i com manejar-los amb coneixements i sensibilitat.

El segon “Ensinistrament i entrenament dels poltres” aborda com treballar amb els poltres des del seu naixement fins el seu pas a l’edat adulta.

Treballant la dessensibilització inicial i l’habituació a la nostra presència; i posteriorment la sensibilització,  per tal de què responguin a un codi de comunicació subtil que nosaltres els hi oferírem.

La nostra filosofia persegueix el benestar dels cavalls, i per tant, considerem una gran responsabilitat l’aprenentatge dels alumnes alhora de tractar amb ells. Intentem transmetre valors com l’empatia i el coneixement de la seva naturalesa per tal de què la nostra relació amb ells sigui el màxim respectuosa possible.

 

Si voleu més informació podeu contactar amb nosaltres a través:

Correu: institutequestre@gedi.org

Web: institutequestre.org

Telf: 679408289

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.