Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Compartint experiències mediadores a Granollers

El passat divendres 15 de juny els companys de Servei de Mediació Ciutadana de Mataró –gestionat per Gedi- juntament amb dos estudiants de pràctiques vam visitar el Centre de Cultura per la Pau Can Jonch de Granollers. L’objectiu d’aquesta visita va ser compartir formes, estratègies i enfocaments per a treballar la convivència des de les polítiques públiques i de la gestió positiva del conflicte.

El Centre de Cultura per la Pau va néixer al 2008 a partir del programa d’activitats de commemoració del 70è del bombardeig de Granollers del 31 de maig  de 1938 i que es va ubicar a Can Jonch, cedida per aquesta finalitat. Aquestes activitats es van convertir en el fil conductor dels projectes i activitats posteriors fins al dia d’avui amb la intenció d’actuar de forma completament oposada al bombardeig que es commemora. L’objectiu principal del centre és fomentar la cultura de pau a través de campanyes ciutadanes, gestió de conflictes amb espais de mediació i provenció a través d’activitats educatives amb famílies i escoles.

Una vegada més, des del servei de mediació ciutadana de Mataró, constatem que els projectes derivats del foment per la Pau i la defensa dels drets humans són eines de construcció de convivència i cohesió social.

Companyes de Granollers, gràcies per obrir-nos les portes de casa vostra.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.