Vés al contingut
curs xarxes de gedi

La digitalització de molts dels processos quotidians del nostre dia a dia, tant en la feina com en el nostre entorn personal, és una realitat. A Gedi no en volem ser aliens i es per aquest motiu que hem organitzat un curs de formació per a persones treballadores on coneixerem amb profunditat les opcions que ens aporten els dispositius mòbils, coneixerem amb detall algunes de les principals xarxes socials, experimentarem amb programes de disseny com Canva i mirarem de cara a la intel·ligència artificial. 

Una vintena de persones treballadores ens trobem de forma virtual cada dijous al matí per a un curs que no només ens aporta nous coneixements, sinó que a la vegada ens permet reflexionar sobre l'educació digital. 

La primera de les jornades es va celebrar, de forma presencial, a Can Colomé dels Escarabats i ja vam poder testejar diversos programes d'edició de videomobil.

El curs està coordinat i impartit per Gedi Media que des de fa uns anys s'ha especialitzat en la formació d'aquest tipus, i es pot realitzar gràcies a la subvenció Conforcat A Mida del consorci per a la formació contínua de de la Generalitat de Catalunya.

 

MÉS ARTICLES