Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Curs Teràpia assistida amb cavalls i equinoteràpia social

La Universitat de Barcelona (facultat de psicologia) i la Cooperativa d’iniciativa Social Gedi organitzem un curs  “Teràpia assistida amb cavalls i equinotreràpia social” on ja us podeu matricular. Us hi esperem!! 
Més info: institutequestre@gedi.org // 679408289. 

Es tracta d'una formació vivencial, que es compaginarà amb introduccions teòriques dels conceptes treballats en les dinàmiques.

Els cavalls funcionen com un mirall de l’ésser humà: tal com som amb un cavall reflecteix com ens relacionem en la nostra vida personal, laboral i en les nostres relacions amb els altres.

Els cavalls poden percebre les nostres sensacions, emocions i incongruències i reaccionen a aquestes mostrant diferents comportaments. El motiu és que al llarg de la seva evolució han hagut de desenvolupar una gran sensibilitat per reaccionar amb rapidesa enfront un perill. Per aquest motiu detecten instantàniament els nostres estats emocionals conscients o inconscients, abans que nosaltres mateixos. Poden ser per tant, un excel·lent agent terapèutic.

Abordarem dinàmiques, tècniques i metodologia, tant del que és la psicoteràpia com el coaching i oferirem un context teòric dels conceptes bàsics.

 

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.