Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Des d’aquest mes d’octubre el municipi de Cardedeu compta amb un servei de mediació municipal, gestionat per GEDI.

Local on es portarà a temre la mediació

El servei de mediació. gestionat per GEDI, te com objectiu la resolució de conflictes a partir del diàleg i la comunicació. Es tracta d'un servei públic i gratuït que l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, posa al servei de tota la ciutadania amb un doble objectiu: d'una banda, resoldre els conflictes quotidians entre persones o col·lectius a través del diàleg, en un espai on les parts afectades puguin comunicar-se de manera pacífica i trobant una solució satisfactòria per a tothom, i de l'altra, promoure la convivència al municipi. En aquest sentit, es faran accions comunitàries de prevenció de conflictes com ara xerrades, suport a les associacions de veïns o activitats als centres escolars, entre d'altres.

Les persones que necessitin d'aquest servei es poden dirigir a l'oficina de mediació, ubicada a Vil·la Paquita, els dilluns de 9 del matí a 3 de la tarda, i els dijous de 10 del matí a 7 de la tarda.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.