Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

El programa de Mesures Actives d'Inserció per a persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania finalitza amb l'inserció del 50% de les places otorgades

Programa Mesures Actives Inserció

Després d'un any i dos mesos d’intervenció ha finalitzat el programa de Mesures Actives d'Inserció per a persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania, anteriorment anomenat MARMI. GEDI ha gestionat el programa a les poblacions de Granollers, Sant Vicenç de Castellet i Sant Andreu de la Barca, a través d’una subvenció per part del Departament de Treball, Afers socials i Famílies i el Fons Social Europeu.

L'objectiu general del programa ha estat facilitar la inserció laboral les persones que perceben aquesta prestació. S’ha pogut insertar al 50% de les places atorgades, un bon resultat, fruït d’un treball sostingut en el temps on es realitzen accions d'orientació laboral, practiques en empresa i la prospecció d'ofertes de treball. Aquestes accions s’han realitzat tant individual com grupalment i han servit per formar les persones participants en competències que els facilitin l’accés a un lloc de treball .

Actualment s'està tancant el programa i s'està treballant per a presentar el projecte a altres municipis del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Maresme, Baix Llobregat i Bages.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.