Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

El programa d’inserció Marmi participa en la Setmana de l’Ocupació de Sant Vincenç de Castellet

Coincidint amb la propera finalització del programa MARMI que Gedi Gestiona a Sant Vicenç de Castellet s’ha celebrat a aquesta població la Setmana per l’Ocupació, organitzada pel Servei d’Ocupació i de Promoció Econòmica. Aquesta activitat va cloure amb gran èxit de participació. Les activitats organitzades anaven dirigides a la millora del procés de recerca de feina. El punt final de la setmana el va posar la Taula de Persones Usuàries del Servei d’Ocupació, on han participat  com a ponents vàries persones participants del programa explicant la seva experiència, una activitat que va ser coordinada per Gedi Media.

Durant el 2018 Gedi duu a terme el programa MARMI per primera vegada als municipis de Sant Vicenç de Castellet i Sant Andreu de la Barca i per segona a Granollers. El programa atén a 30 persones a Sant Vicenç i a Sant Andreu respectivament i 60 a Granollers. Des de l’inici al novembre del 2017 compta ja amb 19 insercions laborals a Sant Vicenç, 15 a Sant Andreu i 38 a Granollers.

El programa té com a finalitat la inserció laboral de persones perceptores de la Renda Garantida Ciutadana i consta de diferents accions d’orientació i de pràctiques formatives. El projecte es realitza en estreta col.laboració amb els Serveis d’Ocupació Locals, Promoció Econòmica i Serveis Socials de cada Ajuntament.

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.