Vés al contingut
El programa MAIS a Sant Celoni i Sant Vicenç de Castellet està gestionat per Gedi.

El programa Mesures Actives d’Inserció (MAIS) per a persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania (RGC) i persones en risc o situació d’exclusió social torna a estar en marxa. Gedi compta amb dos punts d’actuació ubicats a Sant Celoni i Sant Vicenç de Castellet amb dos equips formats per tècniques d’orientació i prospecció. Es preveu que es pugui atendre prop de 60 persones que acostumen a venir derivades de Serveis Socials i altres agents del territori, així com per part d eles oficies de treball de referència.

El programa, que va arrencar al mes de novembre i  té una durada de 6 mesos, està subvencionat per la Generalitat de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i està destinat a la millora de l’ocupabilitat i la inserció laboral de les persones participants.

Amb aquesta ja són quatre les convocatòries en les que Gedi gestiona el programa MAIS. Durant aquests anys s’han pogut assolir els objectius d’inserció i millora d’ocupabilitat del programa, així com s’han dut a terme accions de millora en relació a la implementació del programa: millora de les metodologies, consolidació de la xarxa territorial, àmplia base empresarial o eines de treball transversal entre programes d’orientació laboral, entre d’altres.

 

MÉS ARTICLES