Vés al contingut
El Servei de Mediació, al programa "El Mirador" de Mataró Audiovisual
02/12/2019

El dijous 28 de novembre de 2019, la Lídia Nadal, coordinadora del Servei de Mediació de Ciutadana de Mataró, gestionat per GEDI, ha estat convidada al programa el Mirador de Mataró Audiovisual per a conversar entorn de la mediació i del treball que des d’aquest servei es du a terme a la ciutat.

En el que portem d’any, el Servei de mediació ha intervingut en 575 casos i ha atès a més de 1.400 usuaris amb un alt grau de satisfacció. La bona resposta de la ciutadania i dels professionals col·laboradors es tradueix en l’augment any rere any dels casos que arriben al servei, fet que ens encoratja a seguir en la nostra tasca diària.

Aquesta entrevista representa per al servei una nova línia de difusió i sensibilització gràcies a la col·laboració que setmanalment l’àrea de Seguretat i Convivència de l’ajuntament realitza en aquest programa magazine de la cadena. En aquesta ocasió, el protagonista ha estat el servei de mediació però de segur que molt aviat hi haurà més ocasions per a seguir aprofundint en la feina que aquest equip de professionals duen a terme a la ciutat.

Podeu escoltar i veure aquesta entrevista a http://mataroaudiovisual.alacarta.cat/el-mirador/capitol/el_mirador_28112019 (a partir de 1h04m00s)

MÉS ARTICLES