Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

El Servei de Mediació amb el Consell d'Infants de Mataró

 

El passat dissabte 27 de gener va tenir lloc a Mataró la trobada Gestió de conflictes, cultura de pau i la convivència a iniciativa del Consell d’Infants, a la qual el Servei de Mediació Ciutadana va ser l’entitat convidada a dinamitzar la jornada.

El Consell d’Infants és una eina de participació creada per l’ajuntament en el 2014 que persegueix constituir un espai on donar veu a la infància, saber què pensen i generant així una oportunitat per a treballar la capacitat d’opinar i posicionar-se sobre allò que envolta als infants, fomentant el compromís amb la comunitat i amb el seu entorn. Un total de 22 escoles de la ciutat i 55 consellers i conselleres constitueixen el Consell d’infants del curs 2017-2018.

La trobada va ser tot un èxit; totes les participants van gaudir d’una jornada dinàmica i enriquidora que van valorar molt positivament. Una vegada més, el Servei Mediació a prop dels nens i les nenes i de tota la comunitat educativa per al foment i construcció de convivència.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.