Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

El Servei de Mediació de Mataró amb les Comunitats de Veïns

El dimarts 25 d'abril, el Servei de Mediació de Mataró -gestionat per Gedi- va participar, com a expert,  juntament amb l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Mataró i la Cambra de la Propietat de la ciutat, en la sessió informativa organitzada per l'ajuntament dirigida a comunitats de veïns del barri de Rocafonda, el Palau i l'Escorxador.

L'objectiu de la sessió era presentar diferents recursos i eines als presidents de les comunitats per treballar problemàtiques diverses com poden ser la morositat en el pagament de les quotes, les deficiències en la gestió de la comunitat, la manca de manteniment de les vivendes amb l’afectació posterior a tercers, les ocupacions i la no responsabilització dels propietaris.

Des dels Servei de Mediació es va informar de les potencialitats i les aportacions que ofereix la mediació a les comunitats per tal de cercar compromisos, identificar i facilitar instruments per alguns problemes, així com de millora de la convivència en l’entorn comunitat i barri.

A l'acte hi van assistir un total de 15 comunitats acollides al Programa en Suport a les Comunitats de Veïns que van poder compartir les dificultats i problemàtiques amb les que es troben immersos i conèixer lesdiferents  possibilitats que disposen per a fer-hi front.  

Podeu llegir la notícia apareguda a la web de l'ajuntament fent-se ressò d'aquest acte. 

http://www.mataro.cat/portal/contingut/noticia/2017/04/13369_nota_sessio...

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.