Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

El servei de Mediació i Suport a l'àmbit comunitari, protagonista al programa "El Mirador" durant el confinament

El servei de Mediació i Suport a l'àmbit comunitari, protagonista al programa "El Mirador" durant el confinament

El servei de Mediació i Suport a l'àmbit comunitari de Mataró, gestionat per GEDI, ha sigut protagonista al programa "El mirador", de Mataró audiovisual durant aquests últims dies. Podeu recuperar el programa fent clic aquí.

Els serveis de Mediació i Suport a l’àmbit comunitari de Mataró i Cardedeu continuen treballant per garantir la convivència en aquesta situació d’excepcionalitat. 
Malgrat els serveis estan tancats cara al públic, els equips estan treballant en el seguiment dels casos oberts abans del confinament (mitjançant correu electrònic, trucades o Skype), creant material de difusió (vídeo, fulletons, píndoles d’àudio) per a facilitar la convivència en període de confinament (com afrontar la intensitat de la convivència, com afrontar conflictes amb la parella, amb els veïns i veïnes, amb els fills i filles, etc), o creant espais d’escolta empàtica dirigit als professionals de l’administració per a ajudar a gestionar els conflictes i tenir cura de l’estat emocional.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.