Vés al contingut
Treball intergeneracional

Els Espais Socials de La Pedrera són uns espais on es poden viure i verue moments màgics. Dels diferents serveis que s'ofereixen, amb l'atenció a les persones com a eix principal, en poden sortir històries meravelloses. És el cas del que ha passat a l'Espai Social de Badalona Centre, gestionat per GEDI.

Al centre hem viscut una intensa setmana d'intercanvi generacional, aprofitant el programa PAE (Programa d'Acompanyament per a l'èxit educatiu) on els més menuts són els principals protagonistes i el programa REMS (Reforç i Estimulació de la Memòria i la Salut) on les persones d'edat avançada en són els principals usuaris

Amb l'excusa de Sant Jordi, els usuaris de REMS van elaborar unes roses de llaminadures per a cadascun dels infants i alhora els hi van preparar una gimcana per tot l’Espai per tal de fer més divertit i dinàmic el moment de trobar-les. Els nens i nenes van gaudir i es van mostrar contents i satisfets amb els detalls que van rebre per part dels participants del Projecte REMS.

Podria semblar una simple juguesca, però la màgia, la complicitat, el traspàs de coneixement i les mirades d'agraiment mútues són sensacions agradables a les que és molt difícil posar-hi preu.

MÉS ARTICLES