Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Els Agents Cívics de l'Hospitalet als mitjans de comunicació per la seva tasca durant el confinament

Els Agents Cívics de l'Hospitalet, als mitjans de comunicació

Des que es va decretar l'estat d'alarma, els agents cívics que gestiona Gedi a la ciutat de l'Hospitalet recorren els carrers de la ciutat per mantenir la convivència i recordar als veïns i veïnes les normes de seguretat i prevenció. El mitjà de comunicació "L'Hdigital" se'n fa ressò de la tasca dels agents cívics: https://lhdigital.cat/web/digital-h/noticia/societat/-/journal_content/56_INSTANCE_43Th/11023/14782762

 "Hem adaptat la nostra manera de treballar i les rutes. Ja no posem el focus en places i zones infantils, que estan tancades, sinó sobretot en les zones més concorregudes i les àrees comercials on es creen cues a les portes dels establiments", ha explicat al mitjà Tirso González, agent cívic.

Sobretot, aquests dies incideixen en recordar que no es pot sortir al carrer de dos en dos, ni per fer la compra, i que no es pot estar als bancs de la via pública. "Aquestes són les incidències més recurrents", ha apuntat González. "També els recordem que aquests actes poden ser sancionables", ha conclòs.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.