Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Els alumnes de la UEC La Clau de Manresa creen apps mobils per a solucionar els problemes del seu dia a dia a l'aula

Crear APP una eina molt educativa

La web www.totcastells.cat, creada per alumes de la UEC La Clau de Manresa participa en el concurs www.websalpunt.cat elaborades per alumnes d'ESO

La Unitat d'Escolarització Compartida (UEC) La Clau de Manresa ha iniciat un treball d'aplicacions mobils amb els alumnes que està donant una rendibilitat molt elevada. Els alumnes que assisteixen a la UEC estant aprenent a generar les seves pròpies aplicacions per tal de solucionar les principals necessitats que els hi genera el seu dia a dia en el centre d'estudis.

A la UEC assisteixen alumnes que per diferents motius no poden seguir el ritme habitual d'estudis als instituts que tenen assignats i a la UEC tenen l'oportunitat d'adaptar-se a plans d'estudis més adaptats a les seves necessitats per poder aconseguir la ESO.

Els educadors de la UEC La Clau han detectat, durant el curs, que alguns dels alumnes tenen certes habilitats per comprendre el llenguatge de programació. És per això que s'ha fet incidència en aquest aspecte i els alumnes han tingut l'oportunitat d'iniciar-se en l'aprenentatges del llenguatge HTML, CSS, PYTHON i C en el context d'un curs ajustat a la temporalització i nivell del seu curs acadèmic (3er i 4art de la  ESO).

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.