Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Els alumnes del programa PAE Secundària Manresa participen al curs "Medi Ambient i Vídeo Mòbil" de Gedi Media

Els alumnes del programa PAE Secundària Manresa participen al curs "Medi Ambient i Vídeo Mòbil" de Gedi Media

Els alumnes del programa PAE Secundària Manresa van participar al curs "Medi Ambient i Vídeo Mòbil" organitzat per Gedi Media, Meandre i la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. El curs es va celebrar a l'Espai Social Manresa, de la Fundació Catalunya-La Pedrera i gestionat per Gedi, i s'enmarca dins un seguit d'accions per tal de potenciar els valors de la Sèquia i els seus ramals, així com posar en valor el vincle emocional entre societat i medi ambient, 

El curs va servir per a que els joves descobrissin els punts més atractius del Cardener i La Sèquia alhora de preparar la seva participació al Concurs de Curtmetratges "Rachel Carson" i van poder experimentar amb les diverses tècniques que ofereix el mòbil quan volem gravar, així com les millors aplicacions del moment i la descoberta de petits trucs per a que ens quedin vídeos professionals.

A part dels cursos, s'ha organitzat el Concurs de Curtmetratges "Rachel Carson" per a joves de 12 a 18 anys, per tal de posar en valor la Sèquia i el riu i el vincle emocional entre societat i medi ambient. Podeu consultar les bases del concurs i formalitzar l'inscripció aquí.

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.