Icona FacebookIcona de Twitter

 

Icona correuIcona intranetIcona web

Emotiva cantada per l’Alzheimer a tot Catalunya del projecre REMS

Més de 600 participants del programa REMS, Impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera van unir-se per presentar el seu nou himne i fer una cantada col·lectiva, amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer. REMS (Reforçar i Estimular la Memòria i la Salut), és un innovador programa de la Fundació Catalunya La Pedrera adreçat a la millora de la qualitat de vida de persones grans amb malalties neurodegeneratives.

L’acte central de presentació de l’himne “La melodia d’un record” es va celebrar a l’espaiSocial que la Fundació té al barri del Raval de Barcelona. A aquesta festa hi van assistir unes 300 persones, entre els participants dels espais de Barcelona i els seus familiars, voluntaris i professionals. L’Albert Guinovart, compositor de l’obra, va acompanyar als cantaires al piano, que van cantar l’himne en català i en castellà, amb coreografia inclosa. Tot seguit Guinovart va obsequiar als assistents amb un petit concert. 

 

Afegeix un nou comentari

text pla

  • Etiquetes HTML permeses: <em> <strong> <ul> <ol> <li>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa .
Imatge CAPTCHA

Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.