Vés al contingut
Curs Poda Sallent

El dia 24 de febrer es va iniciar el curs de poda d’oliveres i fruiters, organitzat per l’Ajuntament de Sallent i la cooperativa d’iniciativa social GEDI, en el marc del projecte “L’Hort és de totes”.

A la formació hi han participat un total de 26 persones;  inclosos 9 alumnes de l’INS Llobregat que fan estada a l’empresa en el projecte “L’Hort és de totes” de l’Ajuntament de Sallent.

La formació s’ha realitzat amb la col·laboració de l’espai “Món Sant Benet” a Sant Fruitós de Bages, gestionat per la Fundació Catalunya la Pedrera, lloc on s’ha portat a terme part de la formació pràctica relacionada amb la poda d’oliveres.

El curs ha estat impartit pel responsable del projecte “Horts de Sant Benet”, Ferran Argilés Sas, pagès i apicultor ecològic, formador i assessor.

El curs ha tingut una durada de 12h, de les quals vuit d’elles han estat de formació pràctica. La poda d’oliveres s’ha portat a terme a Sant Fruitós i la poda de fruiters s’ha realitzat a Sallent, a la parcel·la d’arbres fruiters de l’Escorxador.